urrentlang: '.$currentlang; ?>
12x12 Congress: Coneixement i Revetlla

12×12 Catalunya Territori TIC

La trobada d'estiu de les TIC catalanes

dijous 21 juny

18:00

Auditori Torre Telefònica

Actualitat

El sector TIC rebrà 6.000 milions d’euros del programa Horitzó 2020

La darrera fase d’aquest projecte se centrarà en la digitalització i transformació de la indústria i els serveis, la ciberseguretat i les Tecnologies Futures i Emergents (FET), a més dels reptes socials que hi ha a Europa.

La Comissió Europea ha endegat la darrera fase del projecte Horitzó 2020, que inclourà els propers tres anys i que té un pressupost dedicat a les TIC d’uns 6.000 milions d’euros, del total de 30.000 milions que es destinaran a recerca i desenvolupament.

Aquestes inversions es faran en projectes que cobreixin tot el procés d’innovació en noves tecnologies, des de la recerca fins al llançament al mercat de productes i serveis.

En concret, més de 1.700 milions d’euros es destinaran a la digitalització i transformació de la indústria i els serveis, que inclou, entre d’altres, el lideratge en tecnologies de la indústria, l’excel·lència científica i els reptes socials.

La branca social també és un dels punts fonamentals de l’Horitzó 2020. En aquest sentit, es contemplen lescontribucions que poden fer les TIC en els set camps que s’hi ha inclòs i que engloben temes com la salut, l’energia neta o la seguretat alimentària.

Ciberseguretat i tecnologies futures

Els altres dos grans pilars d’aquesta darrera fase de l’Horitzó 2020 són la ciberseguretat i les Tecnologies Futures i Emergents (FET). És per això que la seguretat a la xarxa rebrà subvencions per valor de més de 1.000 milions d’euros, destinats a assegurar el lideratge europeu en aquesta indústria. A més, hi haurà una convocatòria per implementar l’estratègia de Digitalització de la Indústria Europea per als actors que treballin amb la xarxa 5G i la propera generació d’Internet.

Pel que fa a les FET, el projecte del Consell Europeu d’Innovació tindrà una dotació de 2.700 milions d’euros per fomentar la innovació que necessita el mercat i coordinar el pla Open FET, que treballa per desenvolupar el lideratge europeu en recerca i innovació.

Els projectes subvencionats cobriran tot el procés d’innovació, des de la recerca fins a la comercialització dels productes o serveis que es desenvolupin.

 

Original en: smartcatalonia .

Utilitzem cookies pròpies i de tercers per millorar la seva experiència i els nostres serveis, analitzant la navegació al nostre lloc web. Si continua navegant, considerem que accepta el seu ús. Podeu canviar la configuració o obtenir més informació a la nostra política de cookies.     ACCEPTAR

Amb el patrocini

Organitza

Amb la col·laboració

Agraïments

Copyright © 2016 Tertulia Digital - 12x12 Congress. Tots els drets reservats. Crèdits