urrentlang: '.$currentlang; ?>
12x12 Congress: La trobada de les TIC de cap d'any

12×12 Premis Dona TIC 2018

La trobada de cap d'any de les TIC catalanes

dijous 20 desembre

18:30

Auditori Edifici Imagina

Actualitat

INVITACIÓ / entrega dels premis 12x12 DonaTIC, que impulsen Tertulia Digital i la Secretaria de Telecomunicacions

El 12×12 Congress tornarà a ser el marc en el que se celebrarà l’entrega dels premis 12×12 DonaTIC, que impulsen Tertulia Digital i la Secretaria de Telecomunicacions, Ciberseguretat i Societat Digital, amb la col·laboració de l’Observatori Dona, Empresa i Economia de la Cambra de Comerç de Barcelona.

INSCRIU-TE ARA GRATUÏTAMENT

 

Aquests premis tenen el doble objectiu de reconèixer el paper fonamental de les dones en el món professional, empresarial i acadèmic de les noves tecnologies, i oferir referents a les nenes i adolescents que estan dubtant si dedicar-se o no a les disciplines STEM.

En aquest sentit, tant administracions com empreses són cada vegada més conscients que és imprescindible incorporar el talent femení per poder mantenir el ritme de creixement del sector, sense deixar de banda les noves visions i idees que poden aportar les dones.

Aquest any s’entregaran premis en set categories:

 • Emprenedora : La dona ha de ser fundadora o cofundadora d’una empresa en actiu del sector de les TIC.
 • Professional : La dona ha de treballar per una empresa o organització o ser “freelance”, estar dedicada a l’àmbit de les TIC i ha d’estar en possessió d’una titulació universitària TIC.
 • Acadèmica/Investigadora : La dona s’ha de dedicar a la formació i/o recerca en l’àmbit de les TIC i ha d’estar en possessió d’una titulació universitària TIC.
 • Divulgadora : La dona ha de treballar en l’àmbit de la comunicació vinculada a les TIC.
 • Dona TIC revelació : Dones amb una trajectòria curta però molt rellevant. La dona ha d’haver tingut un paper rellevant i destacable en l’àmbit de les TIC.
 • Estudiant TIC :
  • Estudiant TIC Universitària : La noia ha de ser estudiant de qualsevol titulació universitària TIC i ha d’haver desenvolupat un projecte i/o iniciativa destacable en l’àmbit de les TIC.
  • Estudiant TIC FP : La noia ha de ser estudiant de qualsevol cicle formatiu de FP de l’àmbit TIC i ha d’haver desenvolupat un projecte i/o iniciativa destacable en l’àmbit de les TIC.
 • Iniciatives referents :
  • Iniciativa empresarial : Qualsevol empresa que hagi desenvolupat una iniciativa pròpia que posi en valor el paper de la dona en l’àmbit de les TIC.
  • Iniciativa d’entitat, centre formatiu/institució : Qualsevol entitat i/o centre formatiu/institució que hagi desenvolupat una iniciativa pròpia que posi en valor el paper de la dona en l’àmbit de les TIC.

La gran trobada de les TIC catalanes

Un any més, el 12×12 Congress servirà perquè els actors del sector puguin trobar-se per valorar totes les iniciatives i projectes que s’han fet en els darrers dotze mesos i veure les tendències de futur. En aquest sentit, és una oportunitat immillorable per fer networking i crear noves sinèrgies.

Així, el secretari de Telecomunicacions, Ciberseguretat i Societat Digital de la Generalitat de Catalunya, Jordi Puigneró, presentarà el resum de l’any. A més, periodista i vicepresident del Consell Català de l’Audiovisual, Salvador Alsius, parlarà sobre L’educació mediàtica, la llavor de l’ètica a Internet.

INSCRIU-TE ARA GRATUÏTAMENT

.

.

.

.

Utilitzem cookies pròpies i de tercers per millorar la seva experiència i els nostres serveis, analitzant la navegació al nostre lloc web. Si continua navegant, considerem que accepta el seu ús. Podeu canviar la configuració o obtenir més informació a la nostra política de cookies.     ACCEPTAR

Amb el patrocini

Organitza

Amb la col·laboració

Agraïments

Copyright © 2016 Tertulia Digital - 12x12 Congress. Tots els drets reservats. Crèdits