urrentlang: '.$currentlang; ?>

Avís legal

El present avís legal regula les condicions d’ús que han de ser observades i respectades pels usuaris d’aquesta pàgina web. És important llegir-lo atentament, ja que el fet d’accedir-hi, implica que l’usuari ha llegit i accepta, sense excepcions, les següents condicions.

INFORMACIÓ GENERAL
En compliment de la Llei 34/2002, d’11 de juliol, de Serveis de la Societat de la Informació i Comerç Electrònic, s’informa que www.tertuliadigital.com es un domini propietat de TOMÁS CASCANTE CONDE (endavant, TERTÚLIA DIGITAL), amb DNI 37713084F, amb domicili social a (08006) Barcelona, c/ Aribau número 276, 1r 1a; i e-mail de contacte: legal@tertuliadigital.com

CONDICIONS D’ÚS

TERTÚLIA DIGITAL és una consultoria de comunicació especialitzada en les TIC, ajudant al posicionament de les empreses, mitjançant l’organització d’esdeveniments i continguts.
L’ús de la present pàgina web es regirà per les presents Condicions d’Ús, on es recull tota la informació relativa als drets i obligacions dels usuaris de la web.
Serà considerat “usuari” tot aquell qui entri a la web, i amb això s’entenen acceptades de forma expressa, automàtica i voluntària totes les condicions generals vigents en cada moment que s’accedeixi a la mateixa. TERTULIA DIGITAL es reserva el dret de revisió, en qualsevol moment, de les presents Condicions d’Ús, ja sigui motivada per canvis en la legislació vigent com per voluntat pròpia, comprometent-se a publicar o avisar de les modificacions introduïdes i entenent la seva acceptació si l’usuari segueix utilitzant el servei. En el cas que l’usuari sigui subscriptor de la newsletter i no estigui d’acord amb les modificacions, tindrà la possibilitat de donar-se de baixa seguint el procediment habilitat a tal efecte.
Tanmateix, és possible que derivat de la inclusió de nous continguts i/o serveis específics oferts a la web, les presents condicions podran completar-se amb Condicions Particulars. En el cas que existís alguna contradicció entre elles, prevaldran sobre aquestes, les Particulars.
TERTULIA DIGITAL es reserva el dret a modificar unilateralment, en qualsevol moment i sense necessitat de previ avís, l’estructura i disseny de la web, modificar o eliminar serveis o continguts, així com les Condicions d’Ús de la mateixa.

OBLIGACIONS I RESPONSABILITATS DELS USUARIS
Amb l’acceptació de les presents condicions, l’usuari es compromet a no contravenir la legislació vigent, a actuar d’acord a la bona fe, els usos generalment acceptats i a l’ordre públic. Així mateix, queda totalment prohibit l’ús de la web amb finalitats il·lícites, enganyoses, malintencionades o lesives per a TERTULIA DIGITAL o tercers.
En qualsevol cas, l’ús ha de ser adequat i correcte, de manera que l’usuari es comprometi a no realitzar cap conducta que pugui malmetre la imatge, els interessos i/o drets de TERTULIA DIGITAL i/o tercers.
Si per la utilització d’un servei a la web, l’usuari ha de registrar-se, aquest serà responsable d’aportar informació veraç i lícita. L’usuari serà l’únic responsable de les manifestacions inexactes o falses facilitades i d’aquells perjudicis que pogués causar a TERTULIA DIGITAL o a tercers derivats d’aquesta informació.
Queda prohibida la reproducció de la present web, així com els seus continguts, sempre que no hi hagi autorització expressa i per escrit de TERTULIA DIGITAL.
A la web, l’usuari podrà trobar enllaços a altres pàgines web que són gestionats per tercers, dels que TERTULIA DIGITAL no es fa responsable dels seus continguts.
RESPONSABILITATS I GARANTIES
TERTULIA DIGITAL no garanteix ni es fa responsable de: 1. el funcionament de la web; 2. la continuïtat dels continguts de la web; 3. l’absència d’errors en aquests continguts ni la correcció de qualsevol defecte que pogués ocórrer; 4. l’absència de virus i/o altres components malignes a la web o en el servidor que la subministra; 5. els danys o perjudicis que causi, a sí mateix o a un tercer, qualsevol persona que infringeixi les condicions, normes i instruccions que TERTULIA DIGITAL estableix a la web o a través de la vulneració dels sistemes de seguretat de la web.
No obstant això, TERTULIA DIGITAL declara que ha adoptat diligentment les mesures necessàries dins les seves possibilitats i de l’estat de la tecnologia, per garantir el funcionament de la web i evitar l’existència i transmissió als usuaris de virus i altres components malignes.
Tot el que fa referència a la web es regeix exclusivament per les lleis de l’Estat espanyol. En cas que es produeixi qualsevol mena de discrepància o diferència entre les parts en relació a la interpretació i el contingut d’aquesta pàgina web, les parts es sotmetran, amb renúncia expressa a qualsevol altre fur, als Jutjats i Tribunals de Barcelona.
TERTULIA DIGITAL es reserva el dret a suspendre temporalment l’accés a la seva pàgina web per causes relacionades amb la millora, el manteniment o la revisió dels continguts o de la programació, així com per qualsevol altre motiu que consideri necessari.

MODIFICACIONS
Aquestes condicions generals d’ús han estat establertes amb data 23/02/2016. En qualsevol moment poden ser modificades, i és per aquest motiu que cal comprovar la data d’emissió cada vegada que l’usuari es connecta a la web, i així tindrà la certesa que no s’ha produït cap modificació que l’afecti.

POLÍTICA DE PRIVACITAT
Consulteu la Política de privacitat

Utilitzem cookies pròpies i de tercers per millorar la seva experiència i els nostres serveis, analitzant la navegació al nostre lloc web. Si continua navegant, considerem que accepta el seu ús. Podeu canviar la configuració o obtenir més informació a la nostra política de cookies.     ACCEPTAR

Amb el patrocini

Organitza

Amb la col·laboració

Agraïments

Copyright © 2016 Tertulia Digital - 12x12 Congress. Tots els drets reservats. Crèdits