24 octubre, 2017

Actualitat

INVITACIÓ / Jordi Puigneró presentarà el resum de l’any TIC 2017 al 12x12 Congress

14 desembre, 18h
Auditori Imagina
Barcelona

 

 

El secretari de Telecomunicacions, Ciberseguretat i Societat Digital de la Generalitat de Catalunya, Jordi Puigneró, presentarà el resum de l’any i el periodista i vicepresident del Consell Català de l’Audiovisual, Salvador Alsius, parlarà sobre L’educació mediàtica, la llavor de l’ètica a Internet.

INSCRIU-TE ARA GRATUÏTAMENT

 

 

Un any més, el sector TIC català té la seva gran trobada de Cap d’Any amb el 12×12 Congress, una jornada en la que es farà un resum del més rellevant què ha passat aquest 2017 i s’atorgaran els Premis Dona TIC 2017.

En aquesta edició, Salvador Alsius, periodista i vicepresident del Consell Català de l’Audiovisual, ens parlarà sobre l’educació mediàtica, la llavor de l’ètica a internet. A més, Jordi Puigneró, secretari de Telecomunicacions, Ciberseguretat i Societat Digital, farà un extens resum del sector durant aquest any.

El congrés, en el seu conjunt, és una magnífica oportunitat de fer networking amb professionals TIC de tot Catalunya.

T’hi pots inscriure en aquest enllaç.

Programa:

18.00h. Benvinguda

 • Sr. Tomàs Cascante, President de Tertúlia Digital
 • Sr. Jordi Marin, qui després exercirà com a presentador

18.10h Conferència: L’educació mediàtica, la llavor de l’ètica a Internet

 • Sr. Salvador Alsius, periodista i vicepresident del Consell de l’Audiovisual de Catalunya

18.55h. Resum TIC de l’any 2017

 • Sr. Jordi Puigneró, secretari de Telecomunicacions, Ciberseguretat i Societat Digital de la Generalitat de Catalunya

19.15h Premis Dona TIC 2017

 • Sra. Anna Mercadé, directora de l’Observatori Dona, Empresa i Economia de la Cambra de Comerç

19.25h Lliurament dels premis Dona TIC

20.00h Cloenda

20.10h Foto final

20.15h Cocktail Festa de Cap d’Any de les TIC catalanes

.

.

.

 

10

El 12×12 Congress tornarà a ser el marc en el que se celebrarà l’entrega dels premis 12×12 DonaTIC, que impulsen Tertulia Digital i la Secretaria de Telecomunicacions, Ciberseguretat i Societat Digital, amb la col·laboració de l’Observatori Dona, Empresa i Economia de la Cambra de Comerç de Barcelona.

Aquests premis tenen el doble objectiu de reconèixer el paper fonamental de les dones en el món professional, empresarial i acadèmic de les noves tecnologies, i oferir referents a les nenes i adolescents que estan dubtant si dedicar-se o no a les disciplines STEM.

En aquest sentit, tant administracions com empreses són cada vegada més conscients que és imprescindible incorporar el talent femení per poder mantenir el ritme de creixement del sector, sense deixar de banda les noves visions i idees que poden aportar les dones.

Aquest any s’entregaran premis en set categories:

 • Emprenedora : La dona ha de ser fundadora o cofundadora d’una empresa en actiu del sector de les TIC.
 • Professional : La dona ha de treballar per una empresa o organització o ser “freelance”, estar dedicada a l’àmbit de les TIC i ha d’estar en possessió d’una titulació universitària TIC.
 • Acadèmica/Investigadora : La dona s’ha de dedicar a la formació i/o recerca en l’àmbit de les TIC i ha d’estar en possessió d’una titulació universitària TIC.
 • Divulgadora : La dona ha de treballar en l’àmbit de la comunicació vinculada a les TIC.
 • Dona TIC revelació : Dones amb una trajectòria curta però molt rellevant. La dona ha d’haver tingut un paper rellevant i destacable en l’àmbit de les TIC.
 • Estudiant TIC :
  • Estudiant TIC Universitària : La noia ha de ser estudiant de qualsevol titulació universitària TIC i ha d’haver desenvolupat un projecte i/o iniciativa destacable en l’àmbit de les TIC.
  • Estudiant TIC FP : La noia ha de ser estudiant de qualsevol cicle formatiu de FP de l’àmbit TIC i ha d’haver desenvolupat un projecte i/o iniciativa destacable en l’àmbit de les TIC.
 • Iniciatives referents :
  • Iniciativa empresarial : Qualsevol empresa que hagi desenvolupat una iniciativa pròpia que posi en valor el paper de la dona en l’àmbit de les TIC.
  • Iniciativa d’entitat, centre formatiu/institució : Qualsevol entitat i/o centre formatiu/institució que hagi desenvolupat una iniciativa pròpia que posi en valor el paper de la dona en l’àmbit de les TIC.

 

INSCRIU-TE ARA GRATUÏTAMENT

.

.

.

.

Utilitzem cookies pròpies i de tercers per millorar la seva experiència i els nostres serveis, analitzant la navegació al nostre lloc web. Si continua navegant, considerem que accepta el seu ús. Podeu canviar la configuració o obtenir més informació a la nostra política de cookies.     ACCEPTAR