24 octubre, 2017

Actualitat

SEGRIÀ / INTECH3D treballa amb una impressora única a Catalunya

L’empresa INTECH3D, instal·lada al Centre Europeu d’Empreses i Innovació (CEEILleida), disposa d’una impressora de 3D, única a Catalunya, capacitada per construir peces de gran dimensió per a la indústria del 3D (de fins a 500x500x500 mil·límetres, mentre que en la majoria d’impressores del mercat fabrica dissenys de fins 215x215x200  mm)

I amb la possibilitat d’aplicar diferents tipus de materials (polipropilè, ABS, fibra de vidre, fibra de carbono, niló, termoplàstics, aïllants elèctrics o antiestàtics, entre d’altres), amb un únic cicle d’impressió, el que permet reduir considerablement el temps de fabricació.

Aquesta impressora, de la marca Omni3D; Industrial 3D Printing, amb seu central a Polònia, té també la particularitat que garanteix un èxit del 98% en l’elaboració d’impressions, “un índex altíssim per tractar-se d’una impressió en tres dimensions”, diu Francesc Adell, director tècnic-comercial d’INTECH3D, empresa que s’ha convertit en la distribuïdora única d’aquesta marca polonesa a Espanya i que, paral·lelament, han aconseguit portar a Lleida l’últim crit en tecnologia 3D.

Recentment, la màquina ha estat exposada a l’estand de GLOBALleida de la Fira de Sant Miquel i al saló IN(3D)USTRY, de Fira de Barcelona, un referent mundial en fabricació additiva i avançada.

INTECH3D ja ha lliurat treballs fets amb aquesta impressora. La darrera impressió en 3D ha estat per a una empresa de Saragossa dedicada al disseny, fabricació i comercialització de productes per a equipament interior de mobles de cuina, bany i armaris, i es tracta d’un prototip funcional per validar el motlle que es farà amb injecció de plàstic, fabricat en material ABS.

 

Segueix llegint l’original a: ceeilleida

alta

Utilitzem cookies pròpies i de tercers per millorar la seva experiència i els nostres serveis, analitzant la navegació al nostre lloc web. Si continua navegant, considerem que accepta el seu ús. Podeu canviar la configuració o obtenir més informació a la nostra política de cookies.     ACCEPTAR