24 octubre, 2017

Actualitat

CATALUNYA / Els mSchools Mobile Learning Awards busquen projectes innovadors de docents i escoles

Aquests premis reconeixen els projectes més innovadors de docents i escoles de Catalunya a través de l’ús de la tecnologia mòbil a l’educació

Des del mes de desembre de 2017 està en marxa la sisena edició dels mSchools Mobile Learning Awards. La convocatòria s’adreça al professorat, a les escoles, a les AMPA i als estudiants universitaris de Catalunya i consta de dues modalitats:

Millors experiències i propostes d’aula amb tecnologies digitals

L’objectiu és donar a conèixer les millors experiències i propostes d’aula que integrin l’ús innovador de les tecnologies digitals. Hi poden participar docents i estudiants universitaris de Catalunya.

Les experiències i propostes presentades han d’haver estat introduïdes a mSchools Toolbox durant el curs 2017-2018.

El premi per a cada guanyador/a serà un curs impartit per l’European Schoolnet a Brussel·les, enfocat a l’aplicació de noves formes d’ensenyar amb recursos tecnològics aplicables a l’aula.

Escoles innovadores en l’aplicació de les tecnologies digitals

Aquesta modalitat pretén donar a conèixer les propostes concretes d’integració de les tecnologies digitals dels centres docents, així com fer visibles les accions d’aplicació de les tecnologies digitals que les AMPA/AFA duen a terme en el seu centre educatiu.

Els premis per als centres docents guanyadors serà un curs impartit per l’European Schoolnet a Brussel·les, enfocat en la innovació i la transformació digital dels centres educatius. El premi per a l’AMPA/AFA guanyadora, serà un val per a la compra de material per a activitats de tecnologia educativa per valor de 2.000 euros.

S’hi podran presentar candidatures fins a l’11 de febrer. La cerimònia de lliurament de premis es realitzarà l’1 de març, en el marc del Mobile World Congress

 

alta

Utilitzem cookies pròpies i de tercers per millorar la seva experiència i els nostres serveis, analitzant la navegació al nostre lloc web. Si continua navegant, considerem que accepta el seu ús. Podeu canviar la configuració o obtenir més informació a la nostra política de cookies.     ACCEPTAR