24 octubre, 2017

Actualitat

BARCELONA / Mobile Week Kids busca apropar els nens en el desenvolupament de la tecnologia

Mobile World Capital Barcelona (MWCapital) ha impulsat en el marc del II Mobile Week Barcelona el programa d’activitats per a nens mWeek Kids, que té com a objectiu apropar les tecnologies més avançades a les famílies i idear un ecosistema en què nens i joves explorin, investiguin i crein junts

Entre les activitats gratuïtes que s’oferiran del 15 al 24 de febrer a la mWeek Kids, SokoTech convida el dissabte 17 de febrer a la comunitat #GirlsHack del programa María de MaeztuUPF –Gender & ICT– a un tour pel laboratori de Fabricació Digital (Fab Lab) per tal d’inspirar a les noies a desenvolupar tecnologia per mitigar la bretxa de gènere en les TIC.

A més, el 24 de febrer se celebra la jornada Mobile Kids Day simultàniament en diferents espais de la ciutat, en què nens i joves podran crear prototips i jugar amb tota classe d’eines tecnològiques al costat de les seves famílies.

Entre els tallers organitzats, destaca la fabricació d’un robot a l’espai de coworking Crec.cc del districte de l’Eixample; la creació d’un videojoc en el Centre Cívic Casa Groga d’Horta-Guinardó, i un taller d’iniciació a la programació en el Punt Òmnia Fundació Pare Manel situat en el Casal Cívic Barcelona-Verdum de Nou Barris.

 L’organització ha recordat que les activitats sobre art, ciència i tecnologia per a nens que s’organitzen en el mWeek Kids són gratuïtes amb registre previ a través de la pàgina web www.mweekbcn.com.

 

Segueix llegint l’original a: aldia

alta

Utilitzem cookies pròpies i de tercers per millorar la seva experiència i els nostres serveis, analitzant la navegació al nostre lloc web. Si continua navegant, considerem que accepta el seu ús. Podeu canviar la configuració o obtenir més informació a la nostra política de cookies.     ACCEPTAR