24 octubre, 2017

Actualitat

OSONA / La UVic-UCC inicia la implantació de l’eAdministració per operar completament de forma digital

La UVic-UCC ha començat d’aplicar l’eAdministració en algunes de les seves funcions i serveis. Aquest procés, que s’anirà aplicant per fases, permet incorporar les tecnologies de la informació i les comunicacions (TIC) en els tràmits que la Universitat ha de portar a terme amb les administracions públiques

L’objectiu és transformar el procediment administratiu tradicional de paper a electrònic i consolidar aquesta via com a nou mitjà de relació entre la Universitat i els seus clients. Aquest projecte, a més, permetrà millorar la productivitat i simplificar bona part dels processos burocràtics, tal com marca la llei administrativa vigent. “El marc legal ens obliga a fer un canvi important de mentalitat i de funcionament, però el resultat serà una institució més àgil i modernitzada”, explica el gerent de la UVic-UCC, Marc Mussons.

La UVic-UCC és una institució vinculada a l‘administració pública, amb altres universitats públiques, proveïdors i clients provinents de l’administració local, autonòmica o estatal. A més, el seu òrgan titular està format per representants de l’administració autonòmica i local, amb l’afegit de rebre finançament públic mitjançant el contracte-programa amb la Generalitat de Catalunya.

El procés de la transformació digital de la gestió administrativa vol aconseguir la plena integració electrònica de tots els procediments que en aquests moments es duen a terme de forma manual. Els canvis s’aprecien des de fora i des de dins. Externament, la UVic-UCC, ja va dissenyar la Seu Electrònica durant el curs 2016-17 que agrupa tots els serveis i tràmits electrònics que ofereix la Universitat.

Segueix llegint l’original a: uvic

alta

Utilitzem cookies pròpies i de tercers per millorar la seva experiència i els nostres serveis, analitzant la navegació al nostre lloc web. Si continua navegant, considerem que accepta el seu ús. Podeu canviar la configuració o obtenir més informació a la nostra política de cookies.     ACCEPTAR