24 octubre, 2017

Actualitat

L’Ajuntament de Barcelona i MWC busquen els millors projectes internacionals per reduir l’escletxa de gènere

 “Com a administració pública i de la mà de les empreses més innovadores, llacem un repte internacional i redoblem els esforços per frenar l’escletxa de gènere a la indústria tecnològica.  Gerado Pisarello

La Fundació Mobile World Capital Barcelona (MWCapital) i l’Ajuntament de Barcelona, a través del Comissionat de Tecnologia i Innovació, han llançat una convocatòria internacional a la recerca de les millors solucions i projectes per reduir l’escletxa de gènere i potenciar el talent femení en el sector tecnològic. La iniciativa, que compta amb GSMA i l’European Center For Women and Technology com ambaixadors, s’emmarca dins del quart repte de d-LAB, el programa de MWCapital que promou la transformació digital de la societat per millorar la vida dels ciutadans.

El primer tinent d’alcaldia, Gerado Pisarello, ha subratllat que “com a administració pública i de la mà de les empreses més innovadores, llacem un repte internacional i redoblem els esforços per frenar l’escletxa de gènere a la indústria tecnològica. Necessitem més dones a les carreres TIC. Necessitem moltes dones científiques, tecnòlogues, enginyeres, matemàtiques i informàtiques”.

La convocatòria romandrà oberta des d’avui fins al pròxim dia 30 de maig a través de la web www.d-lab.tech/women-in-tech. Al llarg dels mesos de juny i juliol, es portaran a terme les primeres rondes d’avaluació per part d’un equip d’experts de d-LAB i de l’Ajuntament de Barcelona i al setembre, un comitè assessor extern prendrà la decisió final seleccionant els 2 millors projectes que s’implementaran a la ciutat de Barcelona. L’anunci dels guanyadors es realitzarà a finals d’octubre.

Segueix llegint l’original a: ajuntament.barcelona

alta

Utilitzem cookies pròpies i de tercers per millorar la seva experiència i els nostres serveis, analitzant la navegació al nostre lloc web. Si continua navegant, considerem que accepta el seu ús. Podeu canviar la configuració o obtenir més informació a la nostra política de cookies.     ACCEPTAR