24 octubre, 2017

Actualitat

BARCELONA / L'empresa australiana Moodle obre a Barcelona les primeres oficines fora del país

La capital catalana es converteix així en la base d’operacions per a l’expansió de l’empresa a Europa i Amèrica del Sud i se situa com la segona seu més important de nivell mundial després de les oficines centrals de Perth

L’empresa australiana Moodle ha obert a Barcelona  les primeres oficines de la companyia fora d’Austràlia, fet que ha suposat la creació de 10 nous llocs de treball amb la previsió d’arribar als 40 treballadors. La capital catalana es converteix així en la segona seu més important de la marca a nivell internacional –després de les oficines centrals de Perth (Austràlia)-, des d’on es durà a terme l’expansió de l’empresa a Europa i Amèrica del Sud.
 .
El projecte d’inversió de Moodle ha comptat amb el suport de la Generalitat de Catalunya a través de Catalonia Trade & Investment, l’àrea d’atracció d’inversions estrangeres d’ACCIÓ.
 .
L’empresa, que es va fundar l’any 2003 a Austràlia, està especialitzada en l’àmbit de l’educació en línia. En concret, ha desenvolupat una plataforma online amb codi obert que també personalitzen per a empreses, universitats o entitats i que permet seguir cursos a través d’internet i crear una comunitat entre estudiants i professors. La plataforma, que utilitzen 180 milions de persones i a la qual s’hi pot accedir des d’ordinadors, tauletes o telèfons mòbils, la fan empreses i entitats com Google, les Nacions Unides o la London School of Economics.
 .
Segons el fundador i CEO de Moodle, Martin Dougiamas, “ens complau anunciar l’obertura d’una nova oficina a Barcelona, una porta d’entrada a Europa, vinculada a moltes capitals internacionals i que està guanyant una gran reputació en la comunitat online i de desenvolupament de software”.
 .

Segueix llegint l’original a: premsa.gencat

alta

Utilitzem cookies pròpies i de tercers per millorar la seva experiència i els nostres serveis, analitzant la navegació al nostre lloc web. Si continua navegant, considerem que accepta el seu ús. Podeu canviar la configuració o obtenir més informació a la nostra política de cookies.     ACCEPTAR