24 octubre, 2017

Actualitat

SEGRIÀ / Lleida.net aconsegueix tres noves patents al Japó, Taiwan i Nova Zelanda

Lleida.net, que cotitza al Mercat Alternatiu Borsari (MAB), ha aconseguit tres noves patents al Japó, Taiwan i Nova Zelanda

Segons ha informat aquest dimarts la companyia, que ha destacat que aquestes noves patents li permetran consolidar la seva posició al mercat de la contractació i notificació electrònica a Àsia i Oceania.

Les patents aconseguides estan relacionades amb el mètode d’entrega i recepció certificada de correus electrònics de Lleida.net, que ja dona servei a un mercat de més de 2.900 milions de persones a tot el món.

La companyia també compta amb patents als Estats Units, la Unió Europea i la Xina. En els últims dos anys, Lleida.net ha aconseguit més de 75 patents al mercat de la contractació digital (I-Signature).

Segueix llegint l’original a: aldia

alta

Utilitzem cookies pròpies i de tercers per millorar la seva experiència i els nostres serveis, analitzant la navegació al nostre lloc web. Si continua navegant, considerem que accepta el seu ús. Podeu canviar la configuració o obtenir més informació a la nostra política de cookies.     ACCEPTAR