24 octubre, 2017

Actualitat

El banc mòbil N26 obrirà a Barcelona la seva segona oficina europea

La ciutat de Barcelona acollirà, a partir del setembre, la segona oficina de N26. Aquest banc mòbil, amb seu a Berlín i oficines a Nova York, vol contractar un centenar d’enginyers i experts en desenvolupament de producte

Aquestes contractacions s’aniran fent gradualment, fins a finals del 2019, amb la intenció de continuar creixent durant els pròxims anys.

Segons un comunicat de l’empresa, “l’atmosfera emprenedora, la gran qualitat de vida de Barcelona” i el fet que “Espanya sigui un dels mercats més importants per N26” han estat els factors clau a l’hora de prendre aquesta decisió. N26 es vol instal·lar al 22@ i està buscant el lloc exacte amb Barcelona Activa.

N26 suma més d’un milió de clients entre els 17 mercats europeus en els quals ja opera i entre els quals destaca l’espanyol, que compta amb un equip específic des del gener.

Segons el seu director general a Espanya, Francisco Sierra, Barcelona és, de fet, una de les ciutats on més creixen, un factor que, afegit a “l’esperit internacional de la ciutat”, la fan “perfecta” per al primer equip europeu fora de Berlín”.

Segueix llegint l’original a: ccma

alta

Utilitzem cookies pròpies i de tercers per millorar la seva experiència i els nostres serveis, analitzant la navegació al nostre lloc web. Si continua navegant, considerem que accepta el seu ús. Podeu canviar la configuració o obtenir més informació a la nostra política de cookies.     ACCEPTAR