24 octubre, 2017

Actualitat

MATARÓ / Les empreses dels polígons demanen més seguretat, neteja i estar més ben connectades

Les inversions de més de dos milions d’euros que es preveu dur a terme a diversos polígons de Mataró han estat rebudes amb bon peu de part de les empreses que s’hi troben instal·lades. També des de la Federació d’Associacions i Gremis Empresarials del Maresme (FAGEM), que consideren que es donen passos en la direcció correcte. “L’Ajuntament es va presentar a la proposta feta per la Diputació i va ser el que més bona puntuació va treure, demostrant que les propostes presentades i els objectius que es buscaven encaixaven perfectament amb el que la Diputació tenia en ment”, relata Roser Moré, presidenta de la FAGEM, que considera “coherent i possible” tot el que es va proposar.

Resultado de imagen de roser moré
Roser Moré, presidenta de la FAGEM

 

Per Moré, aquestes inversions han de servir per fer els polígons un lloc interessant per a les empreses, tant les que hi són com les que s’hi poden instal·lar. “Si hi ha naus buides o sòls sense activitat, cal fer un parc atractiu que es pugui omplir amb empreses adequades”, relata. En aquest sentit, destaca propostes com l’arribada de la fibra òptica que “clamen al cel”, així com la instal·lació de càmeres de videovigilància que consideren “millores necessàries” en termes de seguretat.

Moré alerta que no estan totes les queixes i suggeriments de les empreses en aquest projecte, però que “les més importants” s’estan abordant. Una de les situacions més complexes que hi ha al polígon del Pla d’en Boet és compaginar l’activitat industrial amb l’oci nocturn. “Fa anys que estem plantejant alternatives per orientar el polígon cap a una sola direcció, i els empresaris estan preocupats amb les conseqüències del que passa als caps de setmana; crec que els polígons se’ls ha de treure el suc com el que són, polígons industrials”.

original: capgros

Utilitzem cookies pròpies i de tercers per millorar la seva experiència i els nostres serveis, analitzant la navegació al nostre lloc web. Si continua navegant, considerem que accepta el seu ús. Podeu canviar la configuració o obtenir més informació a la nostra política de cookies.     ACCEPTAR