24 octubre, 2017

Actualitat

Reus se suma a la Fundació Tarragona Smart Mediterranean Region

La voluntat és poder treballar conjuntament per tirar endavant iniciatives socials i sostenibles amb la Fundació Smart com a punt de trobada.

 Els ajuntaments de Reus i Tarragona van signar aquesta setmana l’acord segons el qual la capital del Baix Camp se suma a la Fundació Tarragona Smart Mediterranean Region, amb l’objectiu de convertir el territori en un espai més respectuós amb el medi ambient i més amable amb els seus habitants gràcies a les tecnologies intel·ligents.En aquest sentit, les dues ciutats treballaran unides en noves iniciatives socials i sostenibles, sempre amb la Fundació com a punt de trobada i coordinació. En aquest sentit, aquest acord millora la cohesió i vertebració de la zona.

En concret, una de les línies de treball que seguirà la Fundació és l’aprofitament de les tecnologies smart l’espai urbà per poder generar i potenciar un teixit local d’indústries i empreses d’alt valor tecnològic .

Aquest no és el primer acord al que arriben les dues capitals de comarca, que en el passat ja han treballat conjuntament en projectes de turisme sostenible o pobresa energètica. A més, ja havien fet evolucionar elClúster TIC Reus en el Clúster TIC Catalunya Sud.

.

.

ALTA boletín de noticias ALTA butlletí de notícies

.

.

.

.

 

Utilitzem cookies pròpies i de tercers per millorar la seva experiència i els nostres serveis, analitzant la navegació al nostre lloc web. Si continua navegant, considerem que accepta el seu ús. Podeu canviar la configuració o obtenir més informació a la nostra política de cookies.     ACCEPTAR