24 octubre, 2017

Actualitat

Oberta la convocatòria per als Premis Nit de la Robòtica

S’entregaran dos guardons, per una banda el Premi Nit de la Robòtica per destacar la trajectòria professional d’una persona o col•lectiu, i per l’altra el Premi Projecte de l’Any, per reconèixer una iniciativa o projecte guanyador.

El Grup de Treball de Robòtica de la Comissió Indústria 4.0 d’Enginyers de Catalunya ha obert la convocatòria per als premis Nit de la Robòtica, que s’entregaran durant la jornada que es farà el proper 25 d’octubre.

En concret, s’atorgaran dos guardons. Per una banda, el Premi Nit de la Robòtica vol destacar la trajectòria professional d’una persona o grup de persones en l’àmbit de la Robòtica Industrial, la Robòtica de Serveis o la recerca i/o docència en Robòtica. Per l’altra, el Premi Projecte de l’Any reconeix una iniciativa o projecte innovador que promogui el desplegament o implementació de solucions robotitzades.

Així doncs, qualsevol persona pot presentar candidatures als dos guardons fins al 22 de setembre, sempre que els professionals o els projectes presentats tinguin relació amb Catalunya. Per fer-ho, cal enviar un correu electrònic a info@coneixement.eic.cat amb un dossier d’un màxim de dos fulls per explicar els mèrits per merèixer el premi.

El jurat estarà format per tres membres del Grup de Treball de Robòtica i els dos premiats de l’edició del 2017.

Utilitzem cookies pròpies i de tercers per millorar la seva experiència i els nostres serveis, analitzant la navegació al nostre lloc web. Si continua navegant, considerem que accepta el seu ús. Podeu canviar la configuració o obtenir més informació a la nostra política de cookies.     ACCEPTAR