24 octubre, 2017

Actualitat

La Fundació Mobile World Capital obre la convocatòria del programa The Collider

El programa de Venture Building seleccionarà 20 CEOs, 20 COOs i 12 científics per què siguin fundadors d’startups altament disruptives.

La Fundació Mobile World Capital ha obert la convocatòria per la segona edició del seu Venture Building The Collider, un programa amb gran vocació disruptiva que cerca emprenedors en àrees com les utilitats, la salut, la mobilitat i la indústria 4.0.

En aquest sentit, els participants hauran de desenvolupar els seus productes i serveis fent servir tecnologies com la intel·ligència artificial, l’internet de les coses, el blockchain o la realitat virtual/3D.

The Collider triarà 20 CEOs, 20 COOs i 12 científics per què puguin tirar endavant els seus projectes d’startups altament disruptives. Els participants rebran fins a 50.000 euros de capital inicial i serveis de formació i acompanyament lligats al Venture Builder.

Els interessats en aquesta convocatòria tenen temps fins al 28 de setembre al migdia per poder presentar la seva candidatura. Tota la informació és al web https://thecollider.tech/

.

ALTA boletín de noticias ALTA butlletí de notícies

.

.

.

.

 

Utilitzem cookies pròpies i de tercers per millorar la seva experiència i els nostres serveis, analitzant la navegació al nostre lloc web. Si continua navegant, considerem que accepta el seu ús. Podeu canviar la configuració o obtenir més informació a la nostra política de cookies.     ACCEPTAR