24 octubre, 2017

Actualitat

INVITACIÓ / 12x12 Congress / Premis Dona TIC/ 20 desembre

Logo-conjunto-Generalitat-Tertulia-Digital-180-alto

 

 

 

12×12 Congress Premis Dona TIC
20 desembre 2018
Auditori Edifici Imagina
Avinguda Diagonal, 177 – Barcelona

Inscripció gratuïta, aquí

 

 

12×12 CONGRES, LA TROBADA DE CAP D’ANY DE LES TIC CATALANES
Un cop més arriba el cap d’any i el moment de fer balanç del que ha passat en el món TIC. També és el moment d’acomiadar l’any amb una copa de cava en companyia dels col·legues que durant tot l’any ens hem esforçat a acostar la Transformació Digital a tot el teixit empresarial de Catalunya.
Inscriu-te ara gratuïtament a la festa de cap d’any de les TIC catalanes.

 

PREMIS DONA TIC
Segons dades de la Comissió Europea, només un 30% dels prop de 7 milions de persones que treballen en el sector de les Tecnologies de la Informació i la Comunicació (TIC) a Europa són dones. Un dels problemes principals és que les noies no volen ser enginyeres i per això cal revertir aquesta tendència i animar-les a cursar estudis cientificotècnics, el que es coneix com STEM (Science, Technology, Engineering and Math).

Els Premis Dona TIC tenen el doble objectiu de reconèixer el paper fonamental de les dones en l’àmbit professional, empresarial i acadèmic de les TIC i esperonar les nenes i dones joves a estudiar enginyeries i assumir posisions de lideratge en el sector.

 

T’hi esperem!
En breu publicarem el programa complet de l’edició 2018 del 12x12Congress i els Premis Dona TIC que ja us avancem que comptarà amb ponències de rellevància, algunes novetats que us agradaran i la presència de rellevants personalitats.

Reserva ara la teva plaça inscrivint-te gratuïtament, aquí

.

.

.

.

.

Utilitzem cookies pròpies i de tercers per millorar la seva experiència i els nostres serveis, analitzant la navegació al nostre lloc web. Si continua navegant, considerem que accepta el seu ús. Podeu canviar la configuració o obtenir més informació a la nostra política de cookies.     ACCEPTAR