24 octubre, 2017

Actualitat

Ada Colau inaugura la trobada ‘100tífiques’

Aquest migdia, l’alcaldessa de Barcelona, Ada Colau, ha inaugurat la trobada 100tífiques, organitzada pel Barcelona Institute of Science and Technology (BIST), en el marc de la Biennal Ciutat i Ciència. A l’acte també hi han assistit, entre d’altres, el tinent d’alcaldia d’Economia i Treball, Ciutat Digital i Relacions Internacionals de l’Ajuntament de Barcelona, Gerardo Pisarello, i el comissionat de Cultura, Joan Subirats.

Els objectius de la trobada han estat preparar les xerrades que les científiques faran per tot Catalunya el Dia Internacional de la Dona i la Nena a la Ciència (11 de febrer) i reforçar el paper de les dones com a referents científics i socials.

El programa de la Biennal Ciutat i Ciència, que ha començat avui, ha estat teixit conjuntament amb 118 entitats, amb una mirada àmplia sobre el coneixement científic i la implicació ciutadana, que pretén donar algunes respostes a les moltes preguntes i incerteses que existeixen en aquest àmbit.

Utilitzem cookies pròpies i de tercers per millorar la seva experiència i els nostres serveis, analitzant la navegació al nostre lloc web. Si continua navegant, considerem que accepta el seu ús. Podeu canviar la configuració o obtenir més informació a la nostra política de cookies.     ACCEPTAR