urrentlang: '.$currentlang; ?>
12x12 Congress: Tech Talks

Catalunya Territori 5G

La trobada de les TIC de Cap d’Any

dijous 12 desembre

9:30

Palau Robert

Actualitat

191112
12 noviembre / Cafè TIC. L’estratègia d’intel·ligència artificial de Catalunya

12 novembre 2019

l dimarts 12 de novembre, de 9:30h a 10:30h, (C/ Bilbao 72, Complex Cornerstone, Ed. A) celebrarem un nou CafèTIC dedicat a tractar l’estratègia de la Intel·ligència Artificial a Catalunya protagonitzat per Daniel Marco, Director General d’Innovació i Economia Digital del Departament de Polítiques Digitals i Administració Pública de la Generalitat de Catalunya.

Aquesta nova edició del CafèTIC girarà entorn al Document Base de l’Estratègia d’Intel·ligència Artificial de Catalunya, elaborat per un grup d’experts d’IA que pretén posar en valor i catalitzar els recursos, coneixement, talent i les infraestructures de Catalunya davant d’una de les onades transformadores que més impacte tindrà en els actuals models socials i econòmics.

Inscriu-te!

 

 

 

Utilitzem cookies pròpies i de tercers per millorar la seva experiència i els nostres serveis, analitzant la navegació al nostre lloc web. Si continua navegant, considerem que accepta el seu ús. Podeu canviar la configuració o obtenir més informació a la nostra política de cookies.     ACCEPTAR

Amb el patrocini

Organitza

Amb la col·laboració

Agraïments

Copyright © 2016 Tertulia Digital - 12x12 Congress. Tots els drets reservats. Crèdits