urrentlang: '.$currentlang; ?>

12×12 Congress

El 12×12 Congress és una iniciativa conjunta de la Asociació Tertúlia Digital i smartCAT de la Generalitat de Catalunya.
Amb la col·laboració de Sinergia, la PIMEC, la Cambra de Comerç de Barcelona,  l’Observatori Dona Empresa Economia i els col·legis professionals d’enginyers de Catalunya.

El nostre objectiu és recopilar i difondre informació sobre l’impacte de les TIC, estimular el sector i contribuir al procés adequat de transformació digital de les empreses.

Amb el nostre Consell Assessor, al llarg de l’any organitzem els esdeveniments següents:

  • 12×12 Congress. Al desembre. És la gran trobada de Cap d’Any de les TIC a Catalunya.
  • Tres esdeveniments presencials de coneixement i treball en xarxa. A la primavera, a l’estiu i a la tardor.
  • 12 temes del mes. Cada mes, el Consell Assessor tria un tema relacionat amb les TIC que hagi sigut especialment rellevant durant el mes en qüestió.
  • Premi Dona TIC. Distinció que s’atorga a dones que han destacat en activitats de quatre especialitats de les TIC. El premi es lliura durant el 12×12 Congress.
  • Seminari La Transformació Digital. Dividit en 10 classes presencials de 90 minuts impartides a la PIMEC.
  • Catalonia Digital Minds 2016. Un llibre-vídeo amb 20 entrevistes a les ments més privilegiades de la innovació a Catalunya, que es presentarà durant el 12×12 Congress.
  • 12×12 Pavilion. Pavelló propi que representa les pimes catalanes i que s’instal·larà a la Fira DES (Digital Enterprise Show), la qual se celebrarà a Madrid del 24 al 26 de maig de 2016.
Utilitzem cookies pròpies i de tercers per millorar la seva experiència i els nostres serveis, analitzant la navegació al nostre lloc web. Si continua navegant, considerem que accepta el seu ús. Podeu canviar la configuració o obtenir més informació a la nostra política de cookies.     ACCEPTAR

Amb el patrocini

Organitza

Amb la col·laboració

Agraïments

Copyright © 2016 Tertulia Digital - 12x12 Congress. Tots els drets reservats. Crèdits