24 octubre, 2017

Actualitat

CATALUNYA / La startup catalana Dinbeat desenvolupa el primer 'wearable' de salut per a gossos

 L’empresa emergent ha creat un arnès amb sensors que permeten als veterinaris monitoritzar l’estat de salut d’animals de companyia de forma remota i en temps real

.La startup catalana Dinbeat  ha desenvolupat el primer wearable de salut per a gossos amb l’objectiu d’ajudar els veterinaris a monitoritzar la salut dels animals de companyia. Es tracta d’un arnès amb sensors que permeten mesurar en temps real les constants vitals d’aquests animals.

Dinbeat ha comptat amb el suport d’ACCIÓ –l’agència de la Generalitat per a la competitivitat de l’empresa- a través del programa Startup Capital, que els ha permès accedir a un ajut de fins a 75.000 euros per finançar les activitats derivades de l’execució del seu pla de negoci inicial. Es tracta d’un ajut dirigit a una vintena d’startups tecnològiques cada any.
 .
El wearable, anomenat DinbeatPRO, ajuda els veterinaris a fer el seguiment de la salut de l’animal ja sigui en casos d’hospitalització o, si la malaltia és menys greu, quan el gos ja és al domicili. Entre altres aspectes, els sensors mesuren la freqüència cardíaca, la respiració per minut, la temperatura, els resultats d’un electrocardiograma, el lladruc, la posició o l’activitat de l’animal. Els professionals poden monitoritzar l’estat de salut de l’animal en tot moment a través d’una aplicació web i mòbil que els envia notificacions i els posa en contacte amb els propietaris, amb qui poden compartir informació sobre l’historial de salut dels seus gossos de manera remota.
 .

Segueix llegint l’original a: premsa.gencat

alta

Utilitzem cookies pròpies i de tercers per millorar la seva experiència i els nostres serveis, analitzant la navegació al nostre lloc web. Si continua navegant, considerem que accepta el seu ús. Podeu canviar la configuració o obtenir més informació a la nostra política de cookies.     ACCEPTAR