24 octubre, 2017

Actualitat

Presentació de candidatures als XX Premis Connexió

Des del 8 al 28 d’abril de 2019, les empreses associades i entitats soci col·laboradores de Feceminte poden proposar candidatures als XX Premis Connexió.

Els Premis Connexió són un reconeixement a empreses, institucions o persones que s’han destacat al llarg de l’últim any per la seva contribució al desenvolupament tecnològic, empresarial o social de les telecomunicacions i les TIC en general.

Categories

Premi Connexió al Dinamisme Empresarial
Premi a una empresa associada pel seu compromís, trajectòria o dinamisme al llarg de l’últim any.

Premi Connexió a la Iniciativa Empresarial
Premi a una iniciativa o projecte empresarial, en l’àmbit tecnològic, econòmic o social, relacionat amb les telecomunicacions i les TIC en general, especialment al llarg de l’últim any.

Premi Connexió a la Iniciativa Institucional
Premi a una iniciativa o projecte institucional, públic o privat,  amb impacte en l’àmbit tecnològic, econòmic o social, relacionada amb les telecomunicacions i les TIC en general, especialment durant l’últim any.

Premi Connexió a la Comunicació i Divulgació
Premi a una iniciativa o projecte, per haver estat capaç de transmetre amb qualitat i passió l’impacte de les telecomunicacions i tecnologia a la societat, especialment al llarg d’aquest últim any.

Pots consultar les bases a la pàgina web dels Premis Connexió.

Utilitzem cookies pròpies i de tercers per millorar la seva experiència i els nostres serveis, analitzant la navegació al nostre lloc web. Si continua navegant, considerem que accepta el seu ús. Podeu canviar la configuració o obtenir més informació a la nostra política de cookies.     ACCEPTAR