24 octubre, 2017

Actualitat

Congrés de Govern Digital 2019: envia'ns la teva proposta! 

Reserva’t la data i envia’ns la teva proposta

El Congrés de Govern Digital es realitzarà els dies 17 i 18 de setembre a l’Auditori AXA de Barcelona.

El Congrés és el fòrum de debat de referència a Catalunya en l’àmbit de l’administració digital. Aquesta edició pretén posar èmfasi en totes aquells projectes i iniciatives que persegueixen una transformació digital de les dinàmiques, processos i formes de treball de les administracions públiques, amb l’objectiu de donar resposta als nous reptes que ens toquen afrontar derivats de la veritable revolució social, econòmica i cultural que suposa la societat digital.

En aquest sentit, el programa se centrarà en presentar iniciatives de les administracions públiques de Catalunya, al voltant d’aquests eixos:

  • Model de relació amb els seus públics (ciutadania /empresa)
  • Model de gestió administrativa (inter i intra Administrativa)
  • Model d’infraestructures

Si coneixes alguna experiència o bona pràctica a la teva organització que consideres que pot ser un referent públic en algun d’aquests àmbits fes-nos-la arribar i col·labora en el disseny del programa.

Pots enviar-nos la teva proposta fins el 30 d’abril.

Si tens qualsevol dubte pots contactar amb nosaltres a: info@governdigital.cat

Esperem comptar amb la tev

Utilitzem cookies pròpies i de tercers per millorar la seva experiència i els nostres serveis, analitzant la navegació al nostre lloc web. Si continua navegant, considerem que accepta el seu ús. Podeu canviar la configuració o obtenir més informació a la nostra política de cookies.     ACCEPTAR