24 octubre, 2017

Actualitat

FECEMINTE / Lliurament dels XX Premis CONNEXIÓ 2019

Durant la celebració del Dia Mundial de les Telecomunicacions, Feceminte ha lliurat els XX Premis Connexió, que distingeix persones, institucions i empreses que han tingut un paper destacat en les telecomunicacions i les TIC en general.

El jurat dels Premis Connexió, format per professionals i autoritats de reconegut prestigi del sector TIC ha decidit atorgar els guardons a:

  • Comercial Tel-Sat Platja d’Aro S.L premi al Dinamisme Empresarial, pel seu compromís, trajectòria i dinamisme al llarg de l’últim any.
  • Mas La Carrera, de Sant Esteve d’en Bas, premi a la Iniciativa Empresarial en l’àmbit tecnològic. Mas La Carrera és una de les 11 granges de demostració del projecte Europeu AfarCloud finançat per H2020 de la Comissió Europea, on hi participaran universitats, centres de recerca i empreses tecnològiques.
  • 5G Barcelona, premi a la Iniciativa Institucional, destacada per ser el hub 5G del sud d’Europa, una iniciativa oberta i global per a la validació i adopció de tecnologies i aplicacions 5G a través de proves en l’entorn real de la ciutat de Barcelona.
  • Blog d’Albert Cuesta premi a la tasca de Comunicació i Difusióper haver estat capaç de transmetre de forma clara, amena i directe la tecnologia a la societat des de 1980.

L’acte s’ha celebrat a l’auditori de la seu de la Comissió Nacional dels Mercats i la Competència de Barcelona i ha comptat amb la participació de nombrosos professionals i empreses del sector que han gaudit del debat, l’exposició d’empreses i del networking generat.

Utilitzem cookies pròpies i de tercers per millorar la seva experiència i els nostres serveis, analitzant la navegació al nostre lloc web. Si continua navegant, considerem que accepta el seu ús. Podeu canviar la configuració o obtenir més informació a la nostra política de cookies.     ACCEPTAR