24 octubre, 2017

Actualitat

Barcelona serà una de les primeres ciutats de l’estat amb 5G

Barcelona es convertirà dissabte en una de les primeres ciutats de l’estat connectades per 5G. També es beneficiaran de la nova tecnologia Madrid, València i Bilbao.

L’empresa de telefonia Vodafone llançarà la primera xarxa comercial de 5G i aconseguirà aproximadament una cobertura del 50% del territori. Això permetrà navegar a molta més velocitat sense incrementar els preus, tot i que per disposar d’aquesta nova tecnologia caldrà un trasllat de tarifa i tenir alguns dels models de telèfons intel·ligents disponibles.

La velocitat de la xarxa 5G serà d’un gigabite per segon en descàrrega de dades i a final d’any es doblarà, serà de 2. D’aquesta manera es multiplicarà per 10 la velocitat dels terminals amb 4G.

Fuente de la imagen: www.rac1.cat

Utilitzem cookies pròpies i de tercers per millorar la seva experiència i els nostres serveis, analitzant la navegació al nostre lloc web. Si continua navegant, considerem que accepta el seu ús. Podeu canviar la configuració o obtenir més informació a la nostra política de cookies.     ACCEPTAR