24 octubre, 2017

Actualitat

Arriba el moment de l'economia circular per a la petita i mitjana empresa

El Consell Comarcal del Maresme organitza el pròxim 4 de desembre una jornada sobre els «Beneficis del’Economia Circular per a la petita i mitjana empresa», amb l’objectiu detrencar tòpics sobre el nou model productiu de l’economia circular i explicar ales empreses del Maresme els beneficis d’entrar en el circuit de l’economiacircular. Durant la jornada es posaran també exemples pràctics d’empreses dediferents sectors econòmics. La trobada serà al Port Balís de Sant Andreu deLlavaneres a partir de les 16 h.

Durant la Jornada es voldràdemostrar que l’economia circular no és només una moda, sinó que és unanecessitat de la societat per canviar hàbits i processos del sistema productiu.El model  produir-consumir-llençar està evolucionant cap a un sistema queprioritza l’aprofitament de recursos i matèries primeres tot facilitant la sevareintroducció en el teixit productiu i la reducció a la mínima expressió de lageneració de residus. 

Aquests i altres aspectes esposaran sobre la taula a la Jornada del 4 de desembre, on es donaran les eines,projectes i ajuts que l’administració posa a disposició dels projectes basatsen aquests tipus d’economia.

Més informació>>

Utilitzem cookies pròpies i de tercers per millorar la seva experiència i els nostres serveis, analitzant la navegació al nostre lloc web. Si continua navegant, considerem que accepta el seu ús. Podeu canviar la configuració o obtenir més informació a la nostra política de cookies.     ACCEPTAR