24 octubre, 2017

Actualitat

JORNADA SOBRE INNOVACIÓ EN EL COMERÇ I LA RESTAURACIÓ

En el marc del Pla d’Impuls al Centre i com a línia d’acompanyament al sector empresarial del comerç i de la restauració, l’Ajuntament de Mataró, amb la col·laboració de la Diputació de Barcelona i el suport d’entitats del sector com NEM o el Gremi d’Hostaleria, organitza una conferència que vol servir d’instrument de reflexió sobre la visió, l’estratègia i l’orientació dels models de negoci.

La conferència anirà a càrrec de l’expert en innovació empresarial i marketing, Pablo Foncillas. Donarà les claus per utilitzar la tecnologia per connectar i comunicar amb els clients i a través d’exemples donarà eines per saber què fan les empreses que treballen bé el B2B. Empreses que han entès com integrar les seves propostes de venda per triomfar en les condicions actuals del mercat i les del futur.

Durant la ponència es donarà resposta a preguntes clau sobre la competència de plataformes com Amazon, la connexió amb els consumidors, l’aplicació de l’omnicanalitat a les empreses o conceptes com hiperservei i servificació.

L’acte serà el 2 de desembre a les 21h a l’Ateneu de la Fundació Iluro de Mataró (c. Bonaire, 3-5). L’accés és gratuït, però cal inscripció prèvia al Servei de Promoció de Ciutat i Comerç de l’Ajuntament de Mataró (comerc@ajmataro.cat)

Utilitzem cookies pròpies i de tercers per millorar la seva experiència i els nostres serveis, analitzant la navegació al nostre lloc web. Si continua navegant, considerem que accepta el seu ús. Podeu canviar la configuració o obtenir més informació a la nostra política de cookies.     ACCEPTAR