17 maig, 2016

Membres

Quí pot ser membre?
Qualsevol persona, empresa, organització o institució que aportin continguts propis o referències a articles i estudis dignes de publicació o que estiguin interessats en adquirir coneixement, en assistir a cursos, seminaris i esdeveniments i accions de coneixement i networking.

.

_____________________________________________________________
Socis i col·laboradors

Tipus de soci:

Socis Fundadors, son el que van fundar la associació.
Tenen veu i vot i, actualment, formen la Junta Directiva
Es comprometen a complir amb els objectius i fins i a participar de forma activa en les activitats de l’associació.

Socis Actius, els que s’incorporin a la institució en les condicions establertes en els vigents estatuts i d’acord amb els termes que estableixen els estatuts.
Tenen veu i vot i poden formar part de la Junta Directiva.

 


Socis Amics
, aquelles persones o raons socials que accepti la Junta Directiva per majoria simple de vots, que desitgin col·laborar però no vulguin sufragar cap cuota de pertenença. La majoria son els que històricament han assistit amb certa regularitat als esdeveniments organitzats per tertúlia digital en els darrers 5 anys.

Tindran els mateixos drets i obligacions dels socis Actius però no tenen vot en les assemblees ordinàries, ni veu ni vot en les assemblees extraordinàries i no poden formar part de la Junta Directiva.
Els Socis Amics es comprometen a complir amb els objectius i fins i a participar de forma activa en les activitats de l’associació.
Fes Clic aquí per veure les avantages de ser Soci-Amic

 

Socis Honoraris els què la Junta Directiva aprovi per dos terços dels vots, entre aquelles persones que s’hagin distingit en el país oa l’estranger, amb produccions científiques, tècniques o treballs destacats que es relacionen directament amb l’objecte de l’entitat.
No tenen veu ni vot i no tenen els mateixos drets i obligacions que els socis Fundadors ni esl socis Actius i no poden formar part de la Junta Directiva.
Socis-Col·laboradors:

Soci Col·lectiu, especialment orientat a Municipis.
També poden formar part, asociacions, agrupaciosn, col·legis professionals, alumni i qualsevol col·lectiu format per persones o empreses del sector TIC.
No tenen veu ni vot i no tenen els mateixos drets i obligacions que els socis Fundadors ni esl socis Actius i no poden formar part de la Junta Directiva.
Fes clic per veure els serveis d’aquesta modalitat.

Soci Protector, són aquells i aquelles que la seva aportació a l’associació és exclusivament econòmica.
No tenen veu ni vot i no tenen els mateixos drets i obligacions que els socis Fundadors ni esl socis Actius i no poden formar part de la Junta Directiva..
.

_____________________________________________________________
Quotes

  1. Soci Fundador, els socis fundadors estan exempts d’abonar cap quota.
  2. Soci Premium, 2.400€/any.
  3. Soci Amic, gratuït fins 31 desembre 2019. Fes Clic aquí per veure les avantages de ser Soci-Amic
  4. Soci Municipi, 3000€/any  (Fes clic per veure els serveis d’aquesta modalitat)
  5. Soci Associació 3000€/any. (Fes clic per veure els serveis d’aquesta modalitat)
  6. Soci Col·laborador Protector, els socis protectors estan exempts d’abonar cap quota.
  7. Soci Honorari, els socis honoraris estan exempts d’abonar cap quota.
Utilitzem cookies pròpies i de tercers per millorar la seva experiència i els nostres serveis, analitzant la navegació al nostre lloc web. Si continua navegant, considerem que accepta el seu ús. Podeu canviar la configuració o obtenir més informació a la nostra política de cookies.     ACCEPTAR