10 agost, 2017

Què som

Som l’Associació Catalana per la Divulgació i Difusió de les TIC

El nostre objectiu és informar i compartir els darrers avenços de la innovació tecnològica a nivell global així com els èxits i experiències de professionals, empreses, universitats, associacions i organismes de l’administració a Catalunya en el procés de transformació digital.

Naixem amb la voluntat de seguir contribuint activament en el procés de transformació digital i de col·laborar a situar Catalunya a l’avantguarda del món digital del sud d’Europa. I fer-ho -ara- en companyia de tots aquells que vulguin sumar-se a la necessària tasca de contribuir a la construcció del nou paradigma cultural que la digitalització està imposant en tots els ordres de la nostra quotidianitat.

Ho fem mitjançant la constant recerca de l’última hora tecnològica i la seva divulgació mitjançant estudis, informes, publicacions als mitjans de comunicació i l’organització d’esdeveniments, seminaris i sessions de networking presencial que afavoreixin el procés d’actualització permanent de la ciutadania i garanteixin una adequada transferència del coneixement.

 

Socis fundadors

  • Tomas Cascante
  • Alvar Soto
  • Noelia Huguet
  • Cristian Cascante
  • Patricia Madrid
Utilitzem cookies pròpies i de tercers per millorar la seva experiència i els nostres serveis, analitzant la navegació al nostre lloc web. Si continua navegant, considerem que accepta el seu ús. Podeu canviar la configuració o obtenir més informació a la nostra política de cookies.     ACCEPTAR